Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Geluid is uitbreidbaar
Volledige prijslijst

Guus Bok and the Boogies boeken?

Guus Bok and the Boogies boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Guus Bok and the Boogies

Wilt u Guus Bok and the Boogies direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Guus Bok and the Boogies

Met Guus Bok & the Boogies is elke show een ware belevenis met deze 6-mans band! Deze bestaat uit de meeste dynamische en energieke frontman Guus Bok, de krachtige en coole zangeres en een ‘winning & swinging’ professionele band.

Guus Bok & the Boogies spelen populaire songs van o.a. Bo Diddley, Elvis, The Beatles, Louis Prima & Herman Brood waarmee ze de stijfste hark zullen doen buigen! Deze nummers worden gebracht in een nieuwe, frisse en coole manier! Ow yeah! Tot slot brengen The Boogies genoeg variatie in de show om ervoor te zorgen dat je het hoe dan ook awesome vindt!
 

Reacties van publiek:

`Guus is een wervelwind op het podium, een en al energie. Zijn bandleden kunnen alles en ze willen maar een ding: opzwepende rock’n roll. En dat is maar goed ook, want deze act staat als een huis.'(Geert Maarse, presentator Studio Erasmus)
    `Guus Bok & The Boogies is een harstikke leuke, super-enthousiaste band die de Rock& Roll sfeer uitstekend overbrengt op haar publiek. Je krijgt onmiddellijk zin om mee te swingen.'(Frederieke & Lucienne)
 

Waarom Guus Bok & the Boogies Boeken?

  • Een 3x 45 minuten durende energieke show/performance waarbij zang, muziek en wat er gebeurt op het podium één geheel vormen. De show kan uiteraard ook korter!
  • Zeer dansbare en herkenbare nummers, in en rond rock 'n roll.
  • Eigen gerollde nummers (denk aan The Baseballs) zoals Sex Bomb, Born To Be Wild (Steppenwolf), Angel (Shaggy).
  • Een Medley van de populaire Elvis nummers
  • Geschikt voor zowel jonger als ouder publiek
  • Conservatorium muzikanten.

Guus Bok and the Boogies boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Guus Bok and the Boogies zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Guus Bok and the Boogies wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Guus Bok and the Boogies. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Guus Bok and the Boogies te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.