Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Guild of Stags boeken?

Guild of Stags boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Guild of Stags

Wilt u Guild of Stags direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Guild of Stags

Drie ex-leden van Krezip en de Britse zanger Michael Devlin vormen samen Guild of Stags en staan garant voor ruige rock geïnspireerd door onder meer Led Zeppelin, Queen en The Who. Na het verschijnen van hun debuutalbum Ode To The Emperor in 2013 zei 3FM-dj Eric Corton:

Kan niet ontbreken op de festivals deze zomer. Goede onvervalste straight from the liver rock-’n-roll.

Guild of Stags boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Guild of Stags zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Guild of Stags wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Guild of Stags. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Guild of Stags te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.