Twilight Entertainment

     
Foto: Loe Beerens
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Guidos Orchestra boeken?

Guidos Orchestra boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Guidos Orchestra

Wilt u Guidos Orchestra direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Guidos Orchestra

Guido's Orchestra is het eigentijdse poporkest onder leiding van orkestleider, vioolsolist en componist Guido Dieteren. Samen met echtgenote en sopraan Wendy Kokkelkoren bewijst het orkest dat pop en klassiek harmonieus samengaan.

Guido's Orchestra boekte de afgelopen jaren grote successen met onder andere 'Red Passion Live in Concert', het Drielandenpunt concert 'Live from the Heart of Europe' en de concerten van 'Symphonica in Rosso' met artiesten als Paul de Leeuw, Marco Borsato, Lionel Richie, Diana Ross en Nick en Simon.

Guidos Orchestra boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Guidos Orchestra zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Guidos Orchestra wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Guidos Orchestra. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Guidos Orchestra te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.