Twilight Entertainment

     
Mo Barends
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Guido Thys boeken?

Guido Thys boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Guido Thys

Wilt u Guido Thys direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Guido Thys

Congressen, conferenties en seminars kunnen intensief en vermoeiend zijn, vooral wanneer u geen dagvoorzitter hebt die de boel luchtig houdt. Uw publiek heeft het dan wel verdiend om op een luchtige endnote getrakteerd te worden.

Wanneer we die de vorm geven van een presentatie die op het eerste gezicht ernstig toont maar daarna volledig uit de hand loopt, dan spreken we over een fakespeech (fake speech, neppresentatie, nepverhaal, neplezing). Heel vaak wordt daarvoor een cabaretier ingeschakeld omdat die gegarandeerd zijn humor meebrengen. Het resultaat is dan echter een grappig moment zonder noemenswaardig verband met de rest van uw programma.

Wat als u nu eens het beste van twee werelden zou kunnen combineren?

De fakespeech van Guido Thys: perfecte combi van inhoud en humor
We beginnen met een spetterende samenvatting van de dag en/of nep/wetenschap en/of u mag het zeggen. Daarna gaan we over naar een inhoudelijk onderdeel waarin ik de thema’s van de andere sprekers met elkaar verbind en aanvul met inzichten uit de vakliteratuur en de praktijk. Op die manier wordt de humor functioneel.

Elke presentatie is weer maatwerk omdat úw boodschap voorop staat.
Maar we baseren ons dan wel op een vorm die zich in het verleden uitgebreid bewezen heeft, zoals de Workshop Klanten Wegjagen of de presentatie Uw bedrijf heeft geen toekomst.

Kunt er dan op vertrouwen dat alles goed komt? Ja, daar kunt u op vertrouwen.

Guido Thys boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Guido Thys zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Guido Thys wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Guido Thys. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Guido Thys te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.