Twilight Entertainment

     
GrooveLine boeken voor een optreden? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 3 x 60 min.
  • Geluid: incl. tot 1500 pers.
  • Prijs: € 4.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Besloten feesten € 5495,- excl.
Volledige prijslijst

GrooveLine boeken?

GrooveLine Boeken | Inhuren ?

De band GrooveLine boeken voor een optreden ? Op deze pagina vind u alle mogelijkheden en kosten om deze populaire band in te huren.

Wilt u Groove Line direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie GrooveLine

Grooveline is een energieke, vernieuwende, verfrissende en vooral professionele band. Met 6 top muzikanten, een groot repertoire en een te gek podium met LED wall, maakt Grooveline van elk optreden een intense feestbeleving. Laat je verrassen door een spetterende show met de beste disco classics, de lekkerste hits van de 90’s en de nieuwste songs van dit moment!

Groove Line boeken

De leden van Grooveline beschikken allemaal over een ruime ervaring in de professionele muziekindustrie. De band bestaat uit een te gekke zanger, een charmante zangeres en 4 strakke muzikanten, die elkaar op overtuigende wijze aanvullen. Doordat alle bandleden ook nog eens geweldig kunnen zingen heeft Grooveline maar liefst 5 leadzangers!
Ze beschikken over een groot repertoire en maken geen gebruik van vaste setlijsten. Het repertoire wordt daarom altijd aangepast op het publiek en de sfeer van het feest. Zo sluit Grooveline altijd perfect aan bij elk evenement.

Om de show compleet te maken wordt er gebruik gemaakt van een indrukwekkende LED wall en 2 stijlvolle showtrappen. Dit zorgt er voor dat de muziek op originele wijze, visueel wordt ondersteund tot een spectaculair hoogtepunt! Grooveline heeft als prioriteit om ieder evenement optimaal te faciliteren, zowel op het podium, als daarbuiten. Ook een prettige en heldere communicatie is daarbij een vanzelfsprekendheid waarmee Grooveline het maximale uit ieder evenement haalt.

Met deze ingrediënten is een optreden van Grooveline een performance van topniveau en gaat gegarandeerd het dak eraf!

GrooveLine boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over GrooveLine zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over GrooveLine wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van GrooveLine. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over GrooveLine te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.