Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

GRLBND boeken?

GRLBND boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van GRLBND

Wilt u GRLBND direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie GRLBND

GRLBND is de allernieuwste popsensatie van Nederland en bestaat op dit moment uit vijf jonge en getalenteerde meiden Denise, Romy, Som, Delany en Rony. Na enkele weken van intensieve audities bij het SBS6 programma The Next Boy/Girlband hebben de meiden de tocht naar de grote finale overleefd, waarvoor ze samen met John Ewbank hun eerste single ‘Party’ hebben uitgebracht. GRLBND staat nu te popelen om Nederland te laten horen wat ze nog meer in hun mars hebben. GRLBND is een mix van leuke verschillende meiden met allen een passie voor zang en dans.

De goede vocals en ‘dance moves’ waren eerder al te zien in de TV shows waar zij onder andere covers hebben gedaan van Fifth Harmony, Destiny’s Child, Beyoncé en Katy Perry. GRLBND staat voor feest, energie en is een streling voor oog en oor.

Let’s Party!

GRLBND boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over GRLBND zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over GRLBND wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van GRLBND. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over GRLBND te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.