Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Greg-A-Man boeken?

Greg-A-Man boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Greg-A-Man

Wilt u Greg-A-Man direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Greg-A-Man

Het super gezellige en tropische feest duo Greg A Man is een welke aanvulling op uw feest / evenement.

Onlangs hebben ze hun debuutalbum "De Weg Kwijt" uitgebracht. De single waarvan samen met het album ook een videoclip van uitkwam is "Bubbelbad". Dit is meteen een feestnummer wat op elk evenement en feest de tropische stemming van het duo erin brengt.
De verassing zit hem vaak in de dubbelzinnige teksten zoals “Ik wil het ff lekker met je doen”.

Greg-A-Man is zeker ook een aanrader voor de carnaval met o.a. een vernieuwde versie van “Ma-Di-Wo-Do” (zie debuutalbum “De Weg Kwijt”) in hun repertoire, maar ook “Kom uit die bananenboom” is een lied waarmee ze uw feest/evenement naar tropische hoogte brengen!

Greg-A-Man boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Greg-A-Man zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Greg-A-Man wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Greg-A-Man. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Greg-A-Man te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.