Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.295,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Great Piano`s Show boeken?

Great Piano`s Show boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Great Piano`s Show

Wilt u Great Piano`s Show direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Great Piano`s Show

Great Pianos boeken? Twee pianisten ( entertainers ) met zang, en drum. Razendsnelle vingers. Opzwepende ritmes. Vier uur (!) puur entertainment die toewerkt na een schitterende climax. Muziek en show zoals het publiek ’t het liefst hoort en ziet.

The Great Pianos is gebaseerd op het Dueling Pianos-concept, al jaren een enorme hit in Amerika. Fantastische muzikanten on stage die uw publiek rechtstreeks betrekken bij het entertainment. Zij spelen de ingeleverde verzoekjes van Kings of Leon tot aan Fats Domino, de muzikanten hebben enorm uitgebreide repertoirelijsten. The Great Pianos is uniek in Nederland.

Great Pianos, zo werkt het:

Alles draait om toetsenvirtuozen. Zij staan letterlijk in de spotlights. De standaard show bestaat uit piano(duels), zang en entertainment. The Great Pianos is te boeken met twee pianistentertainers en een drummer. Heeft u een speciaal publiek of speciale wensen? Overleg dan even vooraf en wij stemmen de show af op de wensen van úw doelgroep.

The Great Pianos XXL


Het zichzelf inmiddels ruimschoots bewezen pianoconcept “u vraagt, wij spelen” wordt uitgebreid met fantastische entertainers, drummers, een percussionist, een saxofonist en een dj. Een avondvullende show. Let’s go crazy!

The Great Pianos Small

Vergelijkbaar met de normale show, maar met 2 muzikanten (pianist/zanger/entertainer + een drummer) die u een perfecte avond bezorgen voor een aangepaste prijs. Let wel! Minder muzikanten maar niet minder wervelend. De show zal aangevuld worden met een DJ zodat u een non-stop avond zal hebben.

“Het is zoooooo muzikaal en tegelijkertijd puur entertainment. Je ziet iedereen genieten. Publiek én muzikanten.

Great Piano`s Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Great Piano`s Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Great Piano`s Show wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Great Piano`s Show. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Great Piano`s Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.