Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Gre Parelmoer boeken?

Gre Parelmoer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Gre Parelmoer

Wilt u Gre Parelmoer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Gre Parelmoer

Gré Parelmoer is voor sommigen de nieuwe sexsensatie uit het Noorden. Voor anderen is zij de nieuwe feestsensatie. Iedereen vindt haar echter leuk!

Gré Parelmoer verwierf nationale bekendheid door haar deelname aan het programma Popstars dat zij geheel onterecht niet heeft gewonnen!

Zij maakte singles als "Dikke paling" en in juni 2010 verschijnt de single "Sigaretten en Whisky en Wilde kerels".

Tijdens liveoptredens zet Gré Parelmoer de boel binnen vijf minuten zo op de kop dat er nog lang over wordt nagepraat. Het meezinggehalte is erg hoog.

Bent u op zoek naar een humoristische invulling van uw feest, dan bent u bij deze parelmoerroze verschijning aan het goede adres.

Gre Parelmoer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gre Parelmoer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gre Parelmoer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gre Parelmoer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gre Parelmoer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.