Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Grasheer en Grasvrouw boeken?

Grasheer en Grasvrouw boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Grasheer en Grasvrouw

Wilt u Grasheer en Grasvrouw direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Grasheer en Grasvrouw

De Grasheer en Grasvrouw gaan er helemaal voor, voor groen wel te verstaan en ze laten er geen gras over groeien.

Deze 2 entertainers zijn een welkome aanvulling op bijvoorbeeld uw beurs, ontvangst bij uw evenement, ter promotie in uw winkelcentrum of waar dan ook zich maar leuke mensen bevinden.

Op een professionle en ludieke wijze weten zij uw gasten te bereiken!

Grasheer en Grasvrouw boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Grasheer en Grasvrouw zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Grasheer en Grasvrouw wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Grasheer en Grasvrouw. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Grasheer en Grasvrouw te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.