Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Grande Aquaria boeken?

Grande Aquaria boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Grande Aquaria

Wilt u Grande Aquaria direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Grande Aquaria

Als “Grande Aquaria” voorbij komt, is het alsof u in een levensgroot aquarium bent terechtgekomen!

Prachtige onderwaterwezens bewegen door het publiek en omsingelen een nietsvermoedende toeschouwer. Ze schuwen niet om het publiek van zeer dichtbij te obeserveren! Soms zijn ze speels en interactief, dan weer dansen en deinen ze mee met onzichtbare golven als in een kleurrijk onderwatertafelreel.

Deze combinatieact van Waternimfen, roze Waterdraakjes en de Koninginnevis is oogstrelend!

Grande Aquaria boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Grande Aquaria zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Grande Aquaria wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Grande Aquaria. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Grande Aquaria te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.