Twilight Entertainment

     
Grad Damen boeken / huren voor een optreden? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Grad Damen boeken?

Grad Damen boeken / huren ?

Wilt u Grad Damen huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Grad Damen vindt u op deze pagina.

Wilt u Grad Damen direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Grad Damen

Over Grad Damen hoeven wij u niet veel meer te vertellen. Deze Nederlandse Schlagerkoning stond de afgelopen jaren met maar liefst 8 singles hoog in de hitlijsten van Nederland. En ook is Grad niet meer weg te denken van Radio en T.V.

Het begon voor Grad Damen enkele jaren geleden in Café “Bolle Jan”, het wijd en zijd bekende café van de vader van René Froger. Grad Damen voelde zich er als een vis in het water en stond regelmatig achter de microfoon tot groot plezier van de aanwezige muziekliefhebbers,

Op veler verzoek is Grad Damen de opnamestudio ingegaan en werd de eerste single “Alisha” opgenomen en kreeg, in oktober 2000, in de MEGA Top 100 een hoogste notering van maar liefst nummer 22. Ook zijn tweede single “Amore” behaalde in februari 2001 een Top 20 notering in de Mega Top 100. Hiermee is de naam van Grad gevestigd en volgen vele hits en cd's.

In 2006 was Grad Damen te zien met zijn eigen real life soap 'Helemaal Grad' bij SBS 6. Deze soap telde maar liefst 10 alfleveringen.

In februari 2008 tekent de zanger een contract bij platenmaatschappij Goldstar van Emile Hartkamp en Norus Papidar. Dit producersduo schrijft o.a. voor Frans Bauer, Koos Alberts, Marianne Weber en Jannes.

In 2008 heeft Grad Damen een nieuw album uit gebracht "kom weer bij mij".

In 2009 verschijnt er wederom een nieuw album van Grad Damen, Goed In Mijn Vel ligt in de winkels.Incl.  De singles: He Jij, Waar Was Je Nou..& Ik Hou ’t meest van Jou hebben reeds hoog in de single top100 gestaan.

Ook 2010 begon al goed, want op 10 en 17 januari was Grad Damen te zien op Nederland 1, in een tv special van de TROS die op Curaçao werd opgenomen. Daarnaast zal Grad mee gaan op cruise aan de middelandse zee. Deze opname staan voor uitzending gepland in het najaar van 2010.

Grad Damen boeken ?

Grad Damen is te boeken als een 30 minuten durende tape act.
Ook zijn er mogelijkheden om Grad Damen te boeken met de band Tilt als begeleiding.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Grad Damen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Grad Damen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Grad Damen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Grad Damen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Grad Damen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.