Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Graat en De Laat Online boeken?

Graat en De Laat Online boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Graat en De Laat Online

Wilt u Graat en De Laat Online direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Graat en De Laat Online

Christel de Laat en Jordy Graat zijn normaal gesproken iedere zaterdagmiddag te horen op Omroep Brabant.
Dit radioprogramma is nu ook te boeken voor een online event. We brengen een interactieve, gezellige, humoristische maar bovenal energieke show, speciaal voor de medewerkers. Dit is een unieke radio-ervaring voor ieder bedrijf die eens wat anders wil in deze Coronatijd.

Boekingen online radioshow

Te boeken als streaming of via één van de online platforms.

Graat en De Laat Online boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Graat en De Laat Online zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Graat en De Laat Online wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Graat en De Laat Online. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Graat en De Laat Online te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.