Twilight Entertainment

     
Gospel Queens Boeken / Gospel Queens Inhuren  voor een optreden
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Gospel Queens boeken?

Wilt u Gospel Queens huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Gospel Queens vindt u op deze pagina.

Wilt u Gospel Queens direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Gospel Queens

De Gospel Queens zijn te boeken voor zowel een kortdurend evenement als een avondvullend programma. Als u de groep wilt boeken voor drie liedjes, kan dat. Maar ook voor bijvoorbeeld zes, twaalf of meer nummers.

Qua zanginstallatie is er eveneens keus uit drie mogelijkheden. Een intieme bruiloft voor vijftig gasten vraagt immers een andere geluidversterking dan een enorm feest in bijvoorbeeld een theater.

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, is het lastig om vooraf standaardprijzen te noemen. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Gospel Queens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gospel Queens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gospel Queens wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gospel Queens. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gospel Queens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.