Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
  • Opmerking: Instrumentaal
Volledige prijslijst

Goldfinger boeken?

Goldfinger boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Goldfinger

Wilt u Goldfinger direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Goldfinger

Anders dan zijn artiestennaam doet vermoeden is Dj Goldfinger (Waylon van der Heijden) geen Dj maar een muzikant, componist en producer.

Al jong verzorgde Dj Goldfinger met zijn drive-in-discotheek 'Evolution' menig feestje en met veel succes. Als mensen belden om te boeken werd er meestal bij bedongen dat DJ Goldfinger zijn accordeon mee moest brengen.
De combinatie Disco/Live Accordeon was een gewild item.

Inmiddels heeft DJ Goldfinger dit prille begin uitgebouwd tot een uniek concept: 'de accordeon versus de moderne klanken van deze tijd', van Nederlandstalig repertoire via Costa Brava en après-ski naar dance met een vet-coole house beat en weer terug.

Wilt U het echt bont maken en moet het dak er absoluut af dan boekt U DJ Goldfinger met zijn unieke accordeonsound!

Goldfinger boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Goldfinger zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Goldfinger wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Goldfinger. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Goldfinger te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.