Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 20 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.150,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Golden Strings boeken?

Golden Strings boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Golden Strings

Wilt u Golden Strings direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Golden Strings

De energieke, muzikale, bruisende openingsact Golden Strings is voor uw evenement of feest de openingsact of slotact bij uitstek.

Drie virtuoze violistes op elektrische viool nemen u mee op een reis door de tijd met herkenbare muziek, in pakkende arrangementen, begeleid door hoogwaardige orkestbanden: van Vivaldi tot Michael Jackson, van The Pointer Sisters tot Jamiroquai.

De 15 minuten durende openingsact met violistes is geschikt voor gezelschappen van 20 tot 2000 personen, als openingsact van een groot evenement of feest of als muzikale act tijdens een diner.
Om de kwaliteit van de act op uw evenement of feest te kunnen waarborgen, nemen de Golden Strings hun eigen professionele technicus mee, die desgewenst ook het zaalgeluid (voor het hele feest) kan verzorgen.

Golden Strings wordt gevormd door Monique van Zelst, Mirjam Wijzenbeek en Sanne Hamel.

Een jaar geleden zijn deze dames begonnen als violistes van de openingsact StringCats en inmiddels hebben zij de nodige showbizz ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Zo speelden zij in 2008 met deze act op feesten en evenementen in Parijs, Barcelona en Kuala Lumpur.

Per januari 2009 zijn zij samen zelfstandig verder gegaan met een act die uitblinkt in muzikaliteit, energie en kwaliteit.  Het resultaat: Golden Strings

Golden Strings boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Golden Strings zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Golden Strings wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Golden Strings. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Golden Strings te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.