Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Golddiggers boeken?

Golddiggers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Golddiggers

Wilt u Golddiggers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Golddiggers

GOLDDIGGERS is de perfecte mix tussen eclectic party & urban gemixt met de heerlijkste classics! Met zijn behaalde strepen als volwaardig MC brak hij menig festival af en blaast nu de zomer door als een energieke solo-show die zowel vrouw & man doet schudden!

Begin zomer bracht hij zijn eerste release “TA GUCCI” uit met Oh Oh Cherso ster Matsoe Matsoe! En dit zet de teller voor een eerste release direct op 65.000+ streams! Ook wel “Koning Unwritten” genoemd… de bootleg van Natascha Beddingfield’s Unwritten wordt in elke kroeg/club non-stop gedraaid en kreeg support van o.a. Kriss Kross Amsterdam, Slam FM & Radio 538!

Met shows op o.a. Solar Weekend, Wish Outdoor, Lakedance, Albufeira Portugal, Rewind Amsterdam en 60+ andere events deze zomer harkt GOLDDIGGERS door!

Golddiggers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Golddiggers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Golddiggers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Golddiggers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Golddiggers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.