Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Golddiggers boeken?

Golddiggers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Golddiggers

Wilt u Golddiggers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Golddiggers

Gold digging is a type of transactional relationship in which people engage in romantic relationships for money rather than love. Aldus eenieders favoriete encyclopedie. Kanye zei het al in 2005, Kim bevestigde het in 2012. Golddiggers ziet het probleem niet.

GOLDDIGGER$ is energiek, vrouwvriendelijk en zelfverzekerd. Twee gabbers die er graag een bende van maken. Van 50 Cent een euro maken. Geld speelt geen rol in een set die bomvol party & bullshit zit. Bizzey wordt op waarde geschat, Dr. Dre laat zich gelden en ook de gouden oude plaatjes blijven niet liggen.

Een DJ-act bestaande uit DJ en DJ/MC. Fuck inflatie en fuck stilstaande mensen. Ze willen dames zien zakken en heren met flessen zien zwaaien. Afhankelijk van concept, settijd, line-up, avond, publiek en andere factoren kan er een gouden tandje bijgeschakeld worden.

De basis is female friendly. De bootleg van Natascha Beddingfield’s Unwritten wordt in elke kroeg/club non-stop gedraaid en kreeg support van o.a. Kriss Kross Amsterdam. De volgende stap is deze nieuwe act die in de huidige samenstelling al shows op o.a. Stereo Sunday, Hockeyloverz, Rewind Amsterdam, en Kiss Club (Portugal) deed.

Golddiggers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Golddiggers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Golddiggers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Golddiggers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Golddiggers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.