Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 75 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 975,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Goeiemiddag boeken?

Goeiemiddag boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Goeiemiddag

Wilt u Goeiemiddag direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Goeiemiddag

’s Ochtends, ’s middags, ’s avonds of ’s nachts, voor Goeiemiddag! is het altijd tijd voor een feestje! En dus maken ze er altijd één grote vette party van, met hun opwindende, licht-chaotische en absurd swingende mix van ska, reggae, pop, rock en gekkigheid. Stilstaan is geen optie, want elke depressie wordt weggespeeld, elke blessure verdwijnt als sneeuw voor de zon en elk mens, jong of oud, kan niet anders dan gegrepen worden door de enerverende, zomerse en kleurrijke klanken van dit 8-koppige feestbeest! Nederland een koud kikkerlandje? Niet meer, want hier is Goeiemiddag!

Zo’n 3 jaar geleden ontstaan tijdens een bezoekje aan het Belgische Pukkelpop, alwaar ze de manische gekte van de toen nog uit 3 muzikanten bestaande band al amper aankonden, is de band inmiddels uitgegroeid tot een goedgeoliede ska-machine, wiens repertoire eigenlijk bestaat uit louter hits, met een verlichtende boodschap, verpakt in een overdonderende show vol verkleedpartijen, opzwepende muziek en een live-show waar geen ontkomen aan is. Goeiemiddag! Is domweg het grootste en swingendste muziekfeest sinds… sinds… ja, sinds wat eigenlijk? Sinds de uitvinding van live-optredens!

Goeiemiddag boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Goeiemiddag zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Goeiemiddag wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Goeiemiddag. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Goeiemiddag te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.