Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 200 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Goed Vout boeken?

Goed Vout boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Goed Vout

Wilt u Goed Vout direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Goed Vout

GoedVout is een 11-koppige partyband welke is ontstaan in het najaar van 2010.

Het doel van GoedVout is heel eenvoudig: zoveel mogelijk mensen een geweldig feest bezorgen. We willen het zogenaamde ‘Everybody Happy-gevoel’ creëren bij uw publiek en/of gasten. Dit, door herkenbare nummers te spelen voor zowel jong als oud. Zo kan men tijdens een optreden van GoedVout disco classics, soul, Nederlandstalige en pop- & rockcovers verwachten.

Dat de partyband uit ervaren muzikanten bestaat blijkt nog eens extra uit het feit dat er regelmatig wordt afgewisseld in de setting op het podium. Zo staat de saxofonist bijvoorbeeld ook als zanger zijn mannetje, wisselen de drummer en zanger zo nu en dan van plek, of hebben we ineens drie gitaristen in plaats van een. Dít, gecombineerd met goede ‘eerlijke’ muziek én de sterke performance van GoedVout Partyband zorgt ervoor dat niemand zich op en voor het podium hoeft te vervelen.

Goed Vout boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Goed Vout zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Goed Vout wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Goed Vout. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Goed Vout te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.