Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Go Yellow boeken?

Go Yellow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Go Yellow

Wilt u Go Yellow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Go Yellow

Go Yellow is een onnavolgbaar orkest als het gaat om creativiteit. Middels zorgvuldig uitgekozen repertoire en kleding brengen zij met veel enthousiasme diverse thema’s tot leven. O.a. met de spetterende ABBA-act leiden zij bijna iedereen naar de dansvloer.

Zij kiezen bewust voor een passende, aanstekelijke presentatie en een gevarieerd, dansbaar en herkenbaar repertoire; disco- en soulklassiekers, rock’n roll, jazz, funk, latin, nederpop en easy-listening.

Naast creativiteit is kwaliteit ook één van de belangrijkste peilers van dit orkest. Zowel aan de muzikale als technische aspecten worden hoge eisen gesteld. Een professionele geluid- en lichtinstallatie en een eigen geluidsman zijn voor GO YELLOW onontbeerlijk.

Zo kan ook het geluidsvolume steeds op de gewenste sterkte worden aangepast. Creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit en gezelligheid... en dat allemaal in één orkest!

Go Yellow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Go Yellow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Go Yellow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Go Yellow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Go Yellow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.