Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Go Back to the Zoo boeken?

Go Back to the Zoo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Go Back to the Zoo

Wilt u Go Back to the Zoo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Go Back to the Zoo

Go Back To The Zoo bestaat uit Teun en Cas en Bram en Lars. De broers Teun en Cas maakten al lange tijd samen muziek. Op een mooie lentedag belden ze vriend Bram dat hij moest gaan drummen en duwden ze Lars, die ze ontmoetten in de rij voor The Strokes, een basgitaar in de handen.

Vanaf dat moment worden er hits geschreven in ‘The Cave': de kelder van het grachtenpand in Utrecht waar Boudewijn Büch zijn zoölogische collectie hield. In april 2008 namen ze een EP op bij big shot producer Torre Florim (die van De Staat). Het zijn liedjes om te swingen, zingen en los op te gaan.

Met de EP in handen werd Go Back To The Zoo gevraagd voor  3VOOR12 Hollandse Nieuwe, Live XS Local Only, 3FM Serious Talent en speelden ze van Renesse tot Groningen via Maastricht en Amsterdam. In februari 2009 werd hun hitje Beam Me Up gebruikt in een internationale reclamecommercial van Nike, waardoor ze een maand later voor het oog van heel Nederland in De Wereld Draait Door speelden.

Ook de grootste platenmaatschappij ter wereld, Universal, zag het en tekende de band Go Back to The Zoo om meteen Beam Me Up als officiële single uit te brengen. Eind 2009 werd de nieuwe single Electric uitgebracht, die meteen goed opgepikt werd door 3FM, Kink Fm en MTV. De komende tijd staat in het teken van optreden (oa. Noorderslag en Eurosonic) en het werken aan het debuutalbum.

Go Back to the Zoo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Go Back to the Zoo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Go Back to the Zoo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Go Back to the Zoo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Go Back to the Zoo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.