Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 8.500,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook met LIVE-band te boeken
Volledige prijslijst

Glennis Grace boeken?

Wilt u Glennis Grace huren voor een optreden? Dan is Twilight Entertainment het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het inhuren van Glennis Grace. Wij informeren u vrijblijvend betreffende de prijs /kosten en andere zaken.

Wilt u Glennis Grace direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Glennis Grace

Glennis grace werd op 19 juni 1978 werd in Amsterdam geboren als Glenda Batta. Reeds op 11-jarige leeftijd deed Glennis mee aan het „Unicef Gala for Kids‟, gepresenteerd door Audrey Hepburn. Ook Julio Iglesias was hierbij te gast. Hij was zo onder de indruk van de zangkwaliteiten van Glennis, dat hij haar uitnodigde om een duet met hem te zingen, tijdens zijn concertenreeks in Ahoy!Op 16-jarige leeftijd deed Glennis mee aan de Soundmixshow ze vertolkte met succes het nummer van Whitney Houston “One moment in time”Ook niet voor niets was ze de winnares van de soundmixshow.

In 2005 deed Glennis mee aan het Nationaal Songfestival. Met de prachtige ballad “My impossible dream” won ze het Nationaal Songfestival en mocht ze ons land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland.Aansluitend is ze samen met Evert Abbing (songwriter, producer, mixer) de studio ingedoken om aan een Nederlandstalige album te gaan werken. Dit was voor Glennis een grote uitdaging, daar zij altijd in het Engels heeft gezongen. Tijdens optredens zingt Glennis Grace een mooie mix van Nederlandse en Engelstalige nummers. Bij Twilight Entertainment kunt u Glennis Grace Boeken voor uw evenement.

Succes voor Glennis Grace gaat maar door

Na diverse songs heeft Glennis Grace  de single “Dansen met het leven” uitgebracht. Het echte succes kwam echter pas in  november 2008 bij het uitbrengen van de single “Als Je Slaapt”. Bij de uitzending van „Life & Cooking‟ zat Wendy van Dijk (en de rest van Nederland) huilend te luisteren naar Glennis. Nadien slaat Glennis een nieuwe weg in met een unieke stijl welke in Nederland door geen een artiest werd vertolkt.

Dat deze nieuwe ingeslagen weg zijn vruchten afwerpt is wel gebleken. In 2011 is Glennis Grace door o.a. Buma Stemra uitgeroepen tot de Beste Zangeres van Nederland. Ook heeft de zangeres het populaire tv-programma “Van Popster tot Operaster” gewonnen met het stuk “Habanera” en is ze door het conservatorium na een studie van 5 jaar, uitgeroepen tot de zangeres met de beste zangstem en zangtechniek van Nederland.

Op 20 mei 2011 brengt Glennis Grace het met Platina bekroonde album “One Night Only” uit die opgenomen is tijdens haar eerste soloconcert. Daarnaast was de zangeres te zien in een nieuwe reeks van het TROS-programma “De Beste Zangers van Nederland” en scoorde ze in april haar eerste nummer-1 hit met “Afscheid” en ontving hiermee direct haar eerste Gouden Plaat. Ook heeft zij als gastartiest optreden tijdens “Toppers in Concert” op 27, 28 en 29 mei in de Amsterdam ArenA.

Wederom in de Heineken Music Hall

In mei van dit jaar brengt Glennis haar album “This Is My Voice” uit. Volgens de zangeres haar meest persoonlijke album ooit. Op dit album staat o.a. haar duet met Edwin Evers “Wil Je Niet Nog 1 Nacht” en de door hem geschreven en geproduceerde single “Ik Ben Niet Van Jou”. Naast Evers werkt Glennis voor dit album ook samen met Han Kooreneef (Marco Borsato, Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis) en Bart van der Weide & Dennis Huige (Racoon) die speciaal voor haar het nummer “Saddest Goodbye” hebben geschreven.

Op zaterdag 15 september jl. kwam een grote droom uit voor de zangeres met het geven van haar eerste solo show in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Wegens het grote succes zal Glennis Grace ook volgend jaar, op zaterdag 14 september, een concert geven in de HMH. De kaartverkoop is inmiddels gestart en loopt via Ticketpoint.

Mocht u geintresseerd raken om een optreden van Glennis Grace te boeken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Glennis is absoluut een zangeres welke met haar performance iedereen zal doen verbazen op uw feest. Wacht dus niet langer als u Glennis Grace wil inhuren op uw feest.

Glennis Grace boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Glennis Grace zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Glennis Grace wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Glennis Grace. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Glennis Grace te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.