Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Glamourdolls boeken?

Glamourdolls boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Glamourdolls

Wilt u Glamourdolls direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Glamourdolls

Glamourdolls, een trendy decor, een team van topkappers en visagisten. Over de top! 

Een act om naar te kijken en zelf te ondergaan. Deze avondvullende act is een must have voor de betere feesten en events. Side entertainment van het hoogste niveau.
 

Glamourdolls boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Glamourdolls zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Glamourdolls wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Glamourdolls. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Glamourdolls te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.