Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.500,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Glamourama boeken?

Glamourama boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Glamourama

Wilt u Glamourama direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Glamourama

Met 12 man sterk is Glamourama! de grootste en vrolijkste feestband van Nederland. Deze kleurrijke feestmachine valt meteen op door de 4 (!) zangeressen op front, die met hun aanstekelijke enthousiasme en vrolijke repertoire-met-hoog-meezinggehalte het publiek ieder optreden weer mee weten te krijgen. De bandleden van feestband Glamourama! hebben plezier tijdens het spelen en de energie die daarbij van het podium af spat, slaat meteen over op het aanwezige publiek.

Het repertoire is verrassend en veelzijdig: veel medleys van de wat foutere feestnummers (denk aan de Toppers in Concert of het Foute Uur van Q-Music en je weet wat feestband Glamourama! speelt), maar ook veel disco en danceclassics en de grootste hits uit de jaren 70 en 80, aangevuld met de grootste hits van nu! Spectaculair en herkenbaar en voor elk wat wils.

Glamourama! speelt al ruim 12 jaar door het hele land op de meest uiteenlopende evenementen: bedrijfsfeesten, feesttenten, culinaire evenementen, festivals, hockeyfeesten en ga zo maar door. Steeds meer mensen weten het: als het ècht feest moet zijn bel je de grootste en vrolijkste feestband van Nederland!

Glamourama boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Glamourama zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Glamourama wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Glamourama. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Glamourama te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.