Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 75 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Girls wanna have fun boeken?

Girls wanna have fun boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Girls wanna have fun

Wilt u Girls wanna have fun direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Girls wanna have fun

Girls Wanna Have Fun is een Nederlandse vrouwenband. De leden zijn solo bekend uit de Nederlandse pop- en rockscene. Girls Wanna Have Fun begon in 1990 als gelegenheidsband. De oprichter en artistiek leider van de band is Lies Schilp.

Girls Wanna Have Fun tourt langs de Nederlandse zalen, stond op muziekfestivals als Oerol en Dauwpop en trad op in het Vondelpark Openlucht Theater. In 2003, 2006 en 2008 maakt de band theatertournees. In 2008 brengt Thieme-art een fotoboek uit over 18 jaar Girls Wanna Have Fun.

Girls Wanna Have Fun bestaat uit:
Astrid Akse (gitaar)
Inge Bonthond (zang)
Tessa Boomkamp (drums)
Neel van der Elst (zang)
Joyce Grimes (bass)
Manuëla Kemp (zang)
Mandy Hopman
Monique Klemann (zang) (van Lois Lane)
Suzanne Klemann (zang) (idem)
Dalâl Marouf (gitaar)
Lies Schilp (zang)
Robbie Schmitz (zang)
Frédérique Spigt (zang)
Vera Springveer (zang)
Marianne Stel (toetsen)
Mieke Stemerdink (zang) (van De Gigantjes)
Janice Williams (zang)
 

Girls wanna have fun boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Girls wanna have fun zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Girls wanna have fun wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Girls wanna have fun. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Girls wanna have fun te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.