• Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Girls Love DJs boeken?

Girls Love DJs boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Girls Love DJs

Wilt u Girls Love DJs direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Girls Love DJs

Girls Love DJs is een gloednieuwe DJ / MC act die gegarandeerd een mindblowing set neerzet, die zelfs ervaren partycrowds laat smeken om meer.  Wat meer dan 10 jaar geleden in de Supperclub begon als een klein feestje, groeide uit tot een grootse clubavond en bleek exact te zijn waar het Amsterdamse nachtleven naar smachtte.

De sfeer op de feestjes is zo uniek, dat er meer en meer vraag naar ontstond. De verslavende energie van het partypubliek in combinatie met de eclectische en speelse sets van de DJ’s smolten samen en creëerden één van de gekste clubavonden die Nederland ooit gezien heeft.

Mede om aan deze vraag tegemoet te komen hebben de heren nu een DJ en MC act gevormd. Deze act brengt de aanstekelijke en vrouwvriendlijke energie van het concept naar alle clubs en festivals. De act is geen reguliere DJ set, maar een show met ziel, geschiedenis en een met de hand gekozen tracklist vol populaire, herkenbare en ongetwijfelde hits! Deze hits gaan hand in hand met exclusieve bootlegs, remixes en materiaal van de Girls Love DJs zelf.

Girls Love DJs is een geoliede samenwerking van twee beruchte helden uit het  nachtleven en voormalige resident supersterren op de feestjes uit Amsterdam: Rob Zwart & Ron Simpson. Zij staan 24 uur per dag paraat om je club op zijn kop te zetten, dus zorg ervoor dat je al hun sets, mixtapes, bootlegs en originals checkt op de muziek page!

 En vergeet niet: Dit draait niet om de DJ, dit draait om jullie!

Girls Love DJs boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Girls Love DJs zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Girls Love DJs wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Girls Love DJs. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Girls Love DJs te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.