Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Giovanca boeken?

Giovanca boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Giovanca

Wilt u Giovanca direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Giovanca

In maart bracht Giovanca haar album While I’m Awake uit. De opvolger van het enorm succesvolle debuut Subway Silence (Gouden Plaat) werd en wordt bejubeld door pers en publiek. De prijzenkast van Giovanca raakt hierdoor steeds beter gevuld. Een 3FM Serious Talent Award had ze al op zak, dit jaar volgden een ELLE Style Award, Zilveren Harp en een Edison nominatie. Ze was als tafeldame regelmatig te gast bij De Wereld Draait Door en is ambassadrice van Plan Nederland.

Giovanca’s live-reputatie is onomstreden. Naast een clubtour waarbij ze alle Nederlandse podia aandoet staat de charismatische zangeres op diverse toonaangevende festivals waaronder North Sea Jazz (in Rotterdam en op Curacao!) en The Hague Jazz. In Japan is ze een ware celebrity en zal ze dit jaar voor de tweede maal gaan touren.

Overal waar Giovanca ten tonele verschijnt wordt het publiek betoverd door haar feelgood muziek en overrompelende uitstraling. Giovanca zorgt voor een positieve vibe en een glimlach op eenieders gezicht.

Ook tijdens besloten evenementen maakt Giovanca een onuitwisbare indruk. Al diverse malen heeft ze bewezen het perfecte muzikale entertainment te kunnen bieden tijdens (bedrijfs)feesten, recepties en productpresentaties. Het mooie is ook dat Giovanca zich qua bezetting en repertoire naadloos kan aanpassen aan de sfeer en context van het evenement.

Giovanca boeken?

Er zijn diverse boekingsmogelijkheden indien u een optreden wilt boeken van Giovanca

Large (volledige band)
GIOVANCA + 2 backing vocals, drums, basgitaar, toetsen, gitaar, percussie
Maximale speelduur: 75 minuten
Prijs / Uitkoopgage op aanvraag

Medium
GIOVANCA + 2 backing vocals, basgitaar, toetsen, percussie
Maximale speelduur: 50 minuten
Prijs / Uitkoopgage op aanvraag

Small
GIOVANCA + gitaar , 2 backing vocals (enkel voor intieme setting)
Maximale speelduur: 35 minuten
Prijs / Uitkoopgage op aanvraag
 

Giovanca boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Giovanca zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Giovanca wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Giovanca. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Giovanca te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.