Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Giocatori boeken?

Wilt u Giocatori huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Giocatori vindt u op deze pagina.

Wilt u Giocatori direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Giocatori

GIOCATORI (Google Translate iets) is bezig met een opmerkelijke muzikale opmars, en is in korte tijd uitgegroeid tot een vernieuwende DJ act. De interactie met publiek in combinatie met de genre overschrijvende sound maakt GIOCATORI tot een energieke formatie die live nooit teleurstelt.

Voor wie GIOCATORI nog niet kent, een kleine introductie: Celvin van het Schip, Dennis Brugman evormen samen deze muzikale vriendengroep, laatstgenoemde zou je kunnen kennen als de Nederlandse Justin Bieber; Lil Kleine. Het drietal produceert en voetbalt samen, maar samen optreden is door het drukke schema van Jorik lastig.

Giocatori boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Giocatori zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Giocatori wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Giocatori. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Giocatori te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.