Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Gino Graus boeken?

Gino Graus boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Gino Graus

Wilt u Gino Graus direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Gino Graus

Gino Graus begon al vroeg. Bij familiefeestjes liep hij voorop in de polonaise, maar nog liever veroverde hij de microfoon om te zingen. Een eigen single liet daarom ook niet lang op zich wachten. Op 6 maart 2010 verscheen het nummer ‘Een Vriend’. Dat jaar won hij ook ‘Typisch Talent’ een talentenjacht in zijn woonplaats Den Bosch. Als winnaar mocht hij samen met een aantal grote namen optreden waaronder Marianne Weber, Sieneke, en Django Wagner. Voor Gino, toen net 10 jaar oud, een hele ervaring.
Hij werd daarna onder de vleugels genomen van Grad Damen en Mario Veltman die twee singles met hem opnamen. Ook twee albums volgden: ‘Stap voor Stap’ in 2011 en ‘Uit mijn hart’ verscheen in 2012.

Muziekreis

Tijdens een muziekreis naar Turkije, waar het gezin Graus mee was, werd Gino echt ontdekt. Willie Oosterhuis, de presentator van het Mega Piraten Festijn, was zo onder de indruk, toen hij Gino toevallig hoorde zingen, dat hij hem meteen een optreden op het eerstvolgende Mega Piraten Festijn in Zelhem aanbood. Amper uit het vliegtuig stond Gino voor vele duizenden mensen te zingen alsof het de normaalste zaak van de wereld was.
Januari 2013 volgde een contract bij Holliwood Records. Producer Edwin van Hoevelaak (o.a. André Hazes, Nick & Simon, Jeroen van der Boom en Wolter Kroes) ging met Gino aan de slag en dat resulteerde in het album: ‘Zweven op de wind’. Waarbij hij hulp kreeg van grote namen als Jan Keizer en George Baker die nummers voor hem schreven.

In 2015 doet Gino mee aan het TV programma Bloed, Zweet & Tranen, waar hij veel ervaring opdoet en zich ook aan een groter publiek kan presenteren. Inmiddels is de muziekstijl van Gino veranderd naar een sound die meer aansluit bij zijn leeftijd. Dat is ook duidelijk te horen op zijn nummers “Leef de dag”, “Hey Schat” en “Vogelvrij” die wederom werden geproduceerd door Edwin van Hoevelaak.

In 2017 verschenen verder zijn singles “Ga je mee” en het aanstekelijke “Ik wil je Kussen” die op zijn 18e verjaardag uitkwam. Deze laatste single is veelvuldig gedraaid op de diverse radio zenders en wordt nog dagelijks gestreamed op portals als Spotify en HitsNL. Beide nummers werden geproduceerd door Mario Veltman.

Topper gezocht

Ook bij het SBS TV programma ‘Topper gezocht’ (April 2018) laat Gino zien en horen dat hij absoluut een topper is en na zijn spetterende optreden krijgt hij dan ook mooie commentaren van de juryleden.

Inmiddels is Gino al 8 jaar bezig in de muziek en heeft in die periode veel mooie momenten meegemaakt, zoals zijn wekelijkse optredens in zowel kleine als grote gelegenheden waarbij die in een uitverkocht Gelredome en op Dutch Valley voor hem extra speciaal waren.

Stilzitten is er niet bij voor Gino en daarom is hij bezig met een opleiding voor muziekproducer en schrijft ook zelf teksten waardoor hij nu nog meer betrokken is bij zijn nummers.

Gino Graus boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gino Graus zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gino Graus wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gino Graus. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gino Graus te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.