Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 25 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.850,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Gino Emnes boeken?

Gino Emnes boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Gino Emnes

Wilt u Gino Emnes direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Gino Emnes

Gino Emnes kreeg landelijke bekendheid door zijn deelname aan The Voice of Holland waar hij met succes de live shows wist te behalen. Echter de carrière van Gino kent al een lange weg waarin hij al vele dingen op zijn naam heeft staan. Zowel in Nederland als in Duitsland speelde hij diverse hoofdrollen in grote musical producties zoals Fame, Rent en The Lion King. Na zijn hoofdrol in The Lion King heeft hij veel in het theater gestaan en gewerkt met vele bekendheden als Diana Ross, Ruth Jacott, Simone Kleinsma en Angela Groothuizen.

Na de Voice of Holland concentreert Gino zich op zowel de Nederlandse als Duitse markt. Gino is inzetbaar voor een optreden in verschillende stijlen van 25 minuten. Tevens bestaat de mogelijkheid te werken met live orkest. Daar naast is Gino de onmisbare schakel tijdens een muzikale (openings)show voor uw evenement.

Gino Emnes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gino Emnes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gino Emnes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gino Emnes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gino Emnes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.