Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Gierige Gasten boeken?

Gierige Gasten boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Gierige Gasten

Wilt u Gierige Gasten direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Gierige Gasten

Gierige Gasten staan online bekend om hun gierige, karige maar vooral hilarische pranks. Deze heren zijn de meest bekende ervaringsdeskundigen van Nederland. Al jaren domineren ze de trending charts op Youtube en draaien ze op Festivals in en om Nederland. Met een geweldige en unieke combi tussen HipHop en Nederlandse toppers, weten deze jongens elk grasveld om te toveren tot een festivalterrein. Gierige Gasten weten van aanpakken, waar ze in 2016 “inbraken” voor één van hun video’s bij Mysteryland, stonden ze in 2017 gewoon op de line-up. Dit alleen laat al zien waar de jongens voor staan: doen wat je leuk vind en er nog in excelleren. In 2018 zal je ongetwijfeld nog veel meer van deze heren gaan zien.

Gierige Gasten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gierige Gasten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gierige Gasten wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gierige Gasten. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gierige Gasten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.