Twilight Entertainment

     
Giel Beelen Boeken / Giel Beelen Inhuren voor een optreden
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Radio Veronica / 90`s en hits van nu
Volledige prijslijst

Giel Beelen boeken?

Wilt u Giel Beelen huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Giel Beelen vindt u op deze pagina.

Wilt u Giel Beelen direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Giel Beelen

Giel Beelen wordt in mei 1977 geboren in Haarlem, zijn radiocarrière begint bij Haarlem 105, waar hij als jongetje van tien het programma Truffel presenteert. Later werkt hij als geluidstechnicus bij Radio 10 en Radio Noordzee.

Zijn landelijke radiodoorbraak komt in 1997, als hij voor het eerst te horen is in de nacht van 3FM. Bij die zender presenteert hij 20 jaar lang verschillende programma’s, waarvan 12 jaar de ochtendshow. Giel heeft meerdere Marconi-awards, een Gouden RadioRing, de Zilveren reismicrofoon  en het wereldrecord radiomaken op zijn naam staan. Sinds 9 oktober 2017 presenteert Giel vol trots de Veronica Ochtendshow.

Giel Beelen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Giel Beelen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Giel Beelen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Giel Beelen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Giel Beelen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.