Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hit: Libera
Volledige prijslijst

Giada Valenti boeken?

Giada Valenti boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Giada Valenti

Wilt u Giada Valenti direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Giada Valenti

Met haar eerste single Libera heeft de Italiaanse Giada Valenti onder het pseudoniem Cristina de deur naar het grote publiek al ooit opengezet. Op haar album laat ze als geen ander horen hoe enorm veelzijdig ze is. Popmuziek in de beste traditie heet dat, maar dan wel met een onmiskenbare internationale uitstraling.
In 1997 komt Giada uit voor Nederland in San Remo Del Mondo, de wereldwijd vanuit Brussel uitgezonden editie van het befaamde festival van San Remo. Ze behaalt prompt de eerste prijs met het door haar zelf geschreven Solo Con Te Hiermee wekt ze de interesse van platenmaatschappij BMG, die niet Italië maar Nederland als eerste op grote schaal kennis laat maken met de meeslepende hit-single Libera. De plaat domineerde wekenlang de vaderlandse hitlijsten en vestigde haar naam in Nederland voorgoed. Enkele maanden later verschijnt het album. Een waar meesterwerk dat qua opname en uitvoering moeiteloos kan wedijveren met menige internationale productie.

Evenals haar album, kenmerkt de show van Giada Valenti zich als veelzijdig, internationaal, professioneel en aanstekelijk, waarbij ook het Engelstalige repertoire niet wordt geschuwd. Giada zingt niet over gebroken harten of andere tragedies; ‘Dat wil ik persé niet’ zegt ze zelf, ‘tijdens mijn shows doe ik liedjes die mijn eigen leven weerspiegelen en dat staat in het teken van liefde en vrijheid’ Op dit moment wordt druk gewerkt aan nieuw materiaal voor haar op handen zijnde tweede album. Een logische volgende stap in de richting van een internationale doorbraak voor deze, ondanks haar mediterrane afkomst, ‘doorgewinterde’ vakvrouw

Giada Valenti boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Giada Valenti zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Giada Valenti wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Giada Valenti. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Giada Valenti te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.