Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 75 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.895,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Get Back Live boeken?

Get Back Live boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Get Back Live

Wilt u Get Back Live direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Get Back Live

GET BACK LIVE brengt een uniek repertoire van nummers uit de jaren ’60 en ’70. De band is geformeerd rond de beide lead zangeressen Carola Smit (BZN) en Marije Koning.

GET BACK LIVE verzorgd standaard een optreden van 2 x 75 minuten en neemt het publiek mee naar nummers van o.a. Chi Coltrane, The Monkees, The Bee Gees, ABBA, The Mama’s & The Pappa’s, The Doobie Brothers, Lovin’ Spoonful etc.

In het huidige aanbod van bands t.b.v. festivals, feesttenten en bedrijfsfeesten zijn er nauwelijks bands te vinden die dit repertoire brengen. “Aan het einde van het jaar is heel Nederland in de band van de Top 2000. Zo herkenbaar en daarom een feest om zelf te mogen vertolken”, aldus drummer Henk Mooijer. “En met Carola in ons midden heeft de band ook zeker een prima posterwaarde”.

Get Back Live boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Get Back Live zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Get Back Live wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Get Back Live. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Get Back Live te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.