Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Gertjan Verbeek boeken?

Gertjan Verbeek boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Gertjan Verbeek

Wilt u Gertjan Verbeek direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Gertjan Verbeek

Gertjan Verbeek is een nuchter heethoofd. Iemand die zich niet laat dicteren en wars is van status en schone schijn. Dat dit wel eens botst, valt te voorspellen.

Als voetballer speelde hij voor Heracles en Heerenveen. In 1994 begon zijn carrière als trainer-coach en werkte hij voor Heracles en Heerenveen. Onder zijn leiding behaalde Heerenveen 5 keer achter elkaar Europees voetbal.

Gertjan Verbeek, inmiddels een bekende Nederlander, is zeer geliefd bij spelers en supporters. Hij is een nuchter en fatsoenlijk mens en zal dat altijd blijven. En zijn eerlijkheid wordt, ondanks een soms wat ongenuanceerde manier van verwoorden, zeer gewaardeerd.

Het seizoen 2008/2009 was hij voor een te korte periode trainer-coach van Feyenoord. De samenwerking met enkele spelers bleek helaas niet mogelijk en in goed overleg met Feyenoord heeft Gertjan toen moeten besluiten zijn functie neer te leggen.

Meerdere grote clubs wilden Gertjan Verbeek een contract aanbieden, maar hij koos voor Heracles Almelo en onder zijn leiding eindigde Heracles in het seizoen 2009/2010 op een schitterende zesde plaats.
In het seizoen 2010/2011 heeft Gertjan Verbeek een contract getekend bij AZ uit Alkmaar voor twee jaar.

Gertjan Verbeek boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gertjan Verbeek zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gertjan Verbeek wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gertjan Verbeek. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gertjan Verbeek te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.