Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Gert Ekkelboom boeken?

Gert Ekkelboom boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Gert Ekkelboom

Wilt u Gert Ekkelboom direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Gert Ekkelboom

Gert Ekkelboom is te boeken voor bruiloften, feesten, Oktoberfesten en partijen tot  circa 400 gasten als Onemanband, Duo of Trio.
Gert Ekkelboom is ook te  boeken voor optredens met trompet voor b.v.
kerk of aula of als extra  invulling op uw feestavond met een optreden van ca. 20 minuten.
Tevens kan Gert Ekkelboom u en uw gasten vermaken met kleinschalig modelleren van ballonnen en een goochel-act.

Kortom, uw feest is pas een feest als "Gert Ekkelboom" is geweest !!!

Gert Ekkelboom boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gert Ekkelboom zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gert Ekkelboom wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gert Ekkelboom. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gert Ekkelboom te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.