Twilight Entertainment

     
Talentvolle Gers Pardoel boeken? Bij artiestenbureau Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook te boeken met live-band
Volledige prijslijst

Gers Pardoel boeken?

Gers Pardoel boeken ?

Wilt u Gers Pardoel boeken voor een spetterend optreden? Bij artiestenbureau Twilight Entertainment kunt u alle artiesten boeken, wij doen niet het management rondom Gers Pardoel. Hieronder vindt u meer informatie over Gers zelf, hoe in te huren en de bijbehorende kosten.

Directe boekingen van Gers Pardoel lopen via het telefoonnummer 0497-360718.

Terug naar het overzicht

Biografie Gers Pardoel

Het hele land is met Gers Pardoel meegegaan en achterop zijn bagagedrager  gesprongen. Zijn hits zijn bekend bij het hele volk en iedereen kan ze meezingen. Gers zelf heeft intussen niet stil gezeten. In zijn studio in Tilburg produceert hij rusteloos nieuwe beats en schrijft hij teksten. Intussen heeft de rapper een gezin met twee jonge kinderen, dat vereist discipline.Gers Pardoel is een workaholic van het goede soort. Iemand die altijd bezig is met zijn werk, maar zonder zijn omgeving te verwaarlozen. Zijn gezin is heilig voor hem.

“Mensen vragen me altijd: wanneer komt er weer nieuwe muziek?” zegt Gers. “’Dagelijks’ zeg ik dan, maar het moet niet te gehaast naar buiten gebracht worden. Een nieuw album komt er wanneer er genoeg goede nummers zijn. Ik wil geen album maken met twee singles en verder alleen opvullers.”

Heeft hij nog een Bagagedrager  of een Ik Neem Je Mee in zijn vingers? Eenvoudig is dat niet. “Een makkelijk nummer schrijven, dat is het moeilijkst wat er is. Schrijf maar eens een nummer met een tekst en een melodie die je als luisteraar onmiddellijk oppikt. Gers broedt voortdurend op zulke nummers. Daarnaast schrijft hij ook songs voor anderen, dus luieren is er niet bij. Creëren is het motto.

Gers laat zich door niemand van de wijs brengen. Hij maakt muziek om een goed gevoel te krijgen en als anderen dat waarderen is hij geslaagd in zijn missie. Muziek is echt een uitlaatklep, niemand kan hem dan ook zomaar van een idee afbrengen. Er zijn weleens mensen die vinden dat hij meer moet rappen dan zingen. “Dat doe ik dan niet. Ik maak geen muziek volgens de regels. In mijn jeugd heb ik me ook nooit aan de regels gehouden en dat is nou juist waarom ik doe wat ik nu doe.”

“Ik ben altijd bezig. Als ik niet hoef op te treden, zit ik in de studio. Vaak maak ik eerst een beat, waar ik dan een refrein bij schrijf. Later maak ik het dan af. Het meeste dat ik maak is niet eens voor mezelf, maar voor anderen. De liedjes voor mijzelf beginnen meestal met een schets, die ik later uitwerk in de studio. Als ik iets uiteindelijk niet goed vindt, gooi ik het weg. Je moet niet bang zijn om dingen weg te gooien.”

Voor zijn teksten let hij vooral op speciale woorden en klanken. “Ik luister naar Engelstalige teksten voor inspiratie. Gers wil woorden gebruiken die niet zo gangbaar zijn in songteksten, Bagagedrager bijvoorbeeld. Misschien valt zijn werk daarom ook zo in de smaak bij onze zuiderburen, want ook in Vlaanderen is Gers een grote naam.

De muziek van Gers Pardoel slaat ook aan in Suriname en Curaçao, want daar spreken ze onze taal, maar minder vanzelfsprekend is het feit dat Morgen Ben Ik Rijk buiten Nederland het meest gestreamd wordt in Polen. Hij heeft er zelf echter direct een verklaring voor: “Veel Polen die in ons land werken, nemen de muziek die ze hier horen mee naar huis. Dat ze nou net dat ene nummer draaien, vind ik heel logisch, want ze zijn toch naar Nederland gekomen om uiteindelijk rijk te worden?” Topredenering! Daar past geen snelbinder of fietsventiel meer tussen. De fans kunnen met een gerust hart vooruitkijken naar de toekomst. Die is bij Gers Pardoel in veilige handen.

Gers Pardoel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gers Pardoel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gers Pardoel wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gers Pardoel. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gers Pardoel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.