Twilight Entertainment

     
Talentvolle Gers Pardoel boeken? Bij artiestenbureau Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook te boeken met live-band
Volledige prijslijst

Gers Pardoel boeken?

Gers Pardoel boeken ?

Wilt u Gers Pardoel boeken voor een spetterend optreden? Bij artiestenbureau Twilight Entertainment kunt u alle artiesten boeken, wij doen niet het management rondom Gers Pardoel. Hieronder vindt u meer informatie over Gers zelf, hoe in te huren en de bijbehorende kosten.

Directe boekingen van Gers Pardoel lopen via het telefoonnummer 0497-360718.

Terug naar het overzicht

Biografie Gers Pardoel

Gerwin Pardoel wordt op 12 mei 1981, 35 minuten voor zijn broertje Robbie, geboren te Nijmegen. Gerwin komt uit een structureel gezin waar de vader hard werkte en de moeder zorgde voor de kinderen en het huishouden. Aan de rust en regelmaat bij familie Pardoel kwam abrupt een einde toen de moeder, Gers was toen 17, overleed aan kanker.

Heel zijn leven stond op zijn kop, waardoor Gers steeds vaker de thuissituatie begon te ontvluchten. Hij zocht afleiding in het skaten, maar besloot het roer volledig om te gooien. Hij zei zijn baan op, ging zichzelf volledig op de muziek richten en vertrok naar Rotterdam. Hier blijft Gers Pardoel aan zijn muziek werken, ontwikkelt zichzelf als producer en worden zijn bars steeds beter. En wanneer hij zijn eigen muziek aan de regisseur van New Kids laat horen, wordt dit titelsong van New kids ‘Broodje Bakpao’ geboren.

Een vliegende start

Met ‘Broodje Bakpao’ kent de hiphopcarrière van Gers Pardoel een vliegende start. Zowel de film als de track vallen in Nederland in de smaak. Hij kreeg zelfs huwelijksaanzoeken via Twitter. Gers Pardoel heeft daarna nog meerdere hits op de Nederlandse markt geïntroduceerd en timmert nog steeds flink aan de weg. Gers Pardoel is dan ook een artiest waar we nog veel van zullen horen en waar we als boekingskantoor regelmatig aanvragen voor krijgen.

Wilt u graag meer weten over de prijs die wij hanteren voor een optreden van Gers Pardoel? Of wilt u Gers direct boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gers Pardoel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gers Pardoel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gers Pardoel wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gers Pardoel. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gers Pardoel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.