Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: excl. reiskosten
Volledige prijslijst

Gerard Joling Imitator boeken?

Gerard Joling Imitator boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Gerard Joling Imitator

Wilt u Gerard Joling Imitator direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Gerard Joling Imitator

Dé Look & Sound Alike van de populairste zanger Gerard Joling , presentator en entertainer van dit moment zal uw publiek vermaken met een 30 minuten durend, sensationeel LIVE optreden.

Hit na hit komen, afgewisseld met de welbekende hilariteit, voorbij. Zijn stemgelijkenis, de outfits, de looks, en de humor komen vrijwel exact overeen met het origineel. Het optreden brengt een weergaloze spetterende en herkenbare -over de top- Joling-show met veel glitter en glamour!

Niet van echt te onderscheiden!

Het publiek wordt getrakteerd op een waar meezingfestijn door deze Gerard Joling Imitator . Een kleine selectie van wat u te wachten staat: Ik Hou D’r Zo Van, Zing Met Me Mee, Songfestival Medley, Liefde Op Het Eerste Gezicht, Het Is Nog Niet Voorbij en natuurlijk de superhit: Maak Me Gek!

Zijn podiumpresentatie, en een kippenvel bezorgende gelijkenis van Gerard’s stemgeluid zorgen er voor dat professioneel imitator en entertainer; Roy van Breemen kruipt in de huid van Gerard Joling, veelgevraagd is op festivals en events, maar ook op feesten en partijen als afsluiter van een fantastische avond. Dus: inhaken en meedeinen!

Openingen en presentaties behoren ook tot de mogelijkheden!

Gerard Joling Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gerard Joling Imitator zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gerard Joling Imitator wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gerard Joling Imitator. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gerard Joling Imitator te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.