Twilight Entertainment

     
Gerard Joling boeken - huren voor een optreden?|Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Gerard Joling boeken?

Wilt u Gerard Joling huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Gerard Joling vindt u op deze pagina.

Wilt u Gerard Joling direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Gerard Joling

Gerard Joling stond als kind altijd al in het middelpunt van de belangstelling. Met deze eigenschap op zak zou hij het nog ver schoppen in de harde wereld van de showbizz in Nederland.Hij zou er alles aan doen om zijn droom te laten uitkomen. De eerste klanken die de stem van Gerard produceerden gaven niet direct het dat hij zal uitgroeien tot de zanger die hij nu is. Bij Twilight Entertainment kunt u Gerard Joling boeken.

Vol goede moed

Gerard Joling besluit op een dag bij een zangpedagoog binnen te stappen om zijn ademhaling te reguleren. Deze pedagoog is de eerste persoon die de zangkwaliteiten van Gerard direct onderkent. Gerard besluit om orkestbanden te laten maken. In de daaropvolgende jaren stuurde hij heel wat banden naar platenbazen op en iedere keer kreeg hij hetzelfde antwoord. “Op dit moment  is er geen budget en ruimte, maar toch veel succes in de toekomst. Maar gelukkig verloor Gerard de moed en het vertrouwen in zichzelf niet.

Deelname aan de soundmixshow

In 1985 doet Gerard Joling mee aan een compleet nieuw concept “De Soundmixshow” gepresenteerd door Hennie Huisman. De deelname aan dit programma brengt de carrière van Gerard Joling in een stroomversnelling. Direct daarna scoort hij zijn eerste grote hit ‘Love Is In Your Eyes’. Een succesvolle carrière volgt, zowel nationaal als internationaal. Gerard Joling inhuren is ook in de landen buiten Nederland mogelijk.

Gerard Joling ook succesvol als presentator

Ook vandaag de dag kent de populariteit van Gerard geen grenzen.Gerard Joling is 1 van de populaire gezichten van SBS in programma`s als ‘Joling & Gordon over de vloer’.
In het land is Gerard Joling niet te boeken als presentator, maar als zanger waarbij hij ieder feest zal omtoveren in 1 groot feestpaleis. De optredens van Gerard Joling staan altijd garant voor een knallend feest!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden naar de kosten als u Gerard Joling wil huren.

Gerard Joling boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gerard Joling zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gerard Joling wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gerard Joling. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gerard Joling te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.