Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: excl
  • Prijs: € 3.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Bekend van Radio 10
Volledige prijslijst

Gerard Ekdom boeken?

Wilt u Gerard Ekdom huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Gerard Ekdom vindt u op deze pagina.

Wilt u Gerard Ekdom direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Gerard Ekdom

Wilt u Gerard Ekdom inhuren als DJ, of geniet u ook altijd zo van de spontane en grappige manier waarop hij grote groepen publiek aanspreekt, of met andere gasten benadert? Gerard Ekdom is een echte artiest, die we natuurlijk vooral kennen van de verschillende radioprogramma’s die hij heeft gemaakt. U kunt Gerard Ekdom als DJ waarbij hij de meest unieke platen draait en nummers moeiteloos uit weet te zoeken aan de hand van slechts een paar vage tips, maar hij heeft daarnaast veel meer te bieden.

Arbeidsvitaminen

Gerard Ekdom werd in 1978 geboren en wist al vroeg dat hij DH wilde worden. Hij begon bij de lokale omroep De Bilt, maar maakte vervolgens al snel een overstap naar 3FM. Daar volgde hij de nachtopleiding van de AVRO, naast dat hij te horen was bij Magic FM en Hot Radio. Vervolgens mocht hij op zondagmorgen het programma EKDOM! Gaan maken en mocht hij bovendien twee weken invallen bij ‘Arbeidsvitaminen’. Dit betekende zijn grote doorbraak, waarop hij een dagelijks nachtprogramma kreeg. Vervolgens nam Gerard Ekdom het stokje over van Wim Rigter, als grote man achter Arbeidsvitaminen.

Ekdom in de nacht

U kunt Gerard Ekdom boeken om hoe u hem kent van het programma EFFE EKDOM dat hij daarna mocht gaan maken, maar het kan ook zijn dat u juist fan bent van Ekdom in de Nacht, of Ekstra Weekend. Hij werkt graag aan meerdere programma’s en heeft samen met Art Rooijakkers het AVRO-programma Fort Boyard mogen presenteren. Dit zorgt ervoor dat Gerard Ekdom beter bekend wordt bij het grote publiek en het inhuren een stuk beter verloopt. Benieuwd naar de prijs waarvoor u Gerard Ekdom kunt boeken? Bekijk her direct hier bij ons op de website.

Serious Request

Verder is Gerard Ekdom natuurlijk enorm bekend van Serious Request, het spektakel van 3FM waar hij al een aantal keren aan deel heeft mogen nemen. Het levert ieder jaar weer grotere miljoenenbedragen op voor een goed doel. Wilt u Gerard Ekdom boeken om zijn imitatie van Living Doll, of juist om zijn spontane manier van draaien en spreken? Boek hem hier online bij Twilight Entertainment.

Gerard Ekdom boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gerard Ekdom zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gerard Ekdom wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gerard Ekdom. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gerard Ekdom te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.