Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Geppetto & The Whales boeken?

Geppetto & The Whales boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Geppetto & The Whales

Wilt u Geppetto & The Whales direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Geppetto & The Whales

De Belgische indieband Geppetto & The Whales bracht in januari 2014 hun debuutalbum ‘Heads of Woe’ uit. Daarop worden mooie kleine melodieën vermengd met overweldigende soundscapes.

De eerste single ’1814′ is een donker maar mooi liefdesliedje gebaseerd op een waargebeurd oorlogsverhaal.

Het album ‘Heads of Woe’ verschijnt twee jaar nadat de band de finale haalde van Humo’s Rock Rally in 2012 en 1,5 jaar na de release van de EP People Of Galicove. Op die EP stonden onder andere de singles ‘Juno’ en ‘Duquesne’s Horse’.

Geppetto & The Whales boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Geppetto & The Whales zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Geppetto & The Whales wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Geppetto & The Whales. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Geppetto & The Whales te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.