Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

George Mc Crae boeken?

George Mc Crae boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van George Mc Crae

Wilt u George Mc Crae direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie George Mc Crae

George Mc Crae is een levende legende. Hij is de Koning van de "Soul Revolution". Zijn unieke stijl en zijn drang naar perfectie hebben hem gebracht waar hij nu is. Hij is nu al drie decennia populair in meer dan 82 landen. Overal waar hij optreedt krijgt hij lovende kritieken en het publiek blijft om meer vragen.

Sinds zijn superhit "Rock Your Baby"in 1974, bleef hij maar doorgaan met scoren van hits. In zijn carrière heeft hij twee platinum singles, twee platinum LP's, veertien gouden platen en Music Awards uit vele landen behaald. George Mc Crae heeft de "Miami Sound" uitgevonden en groot gemaakt. Elke disco-artiest daarna is beinvloedt door de sound van "Rock Your Baby". Deze plaat heeft wereldwijd 52 miljoen exemplaren verkocht, het is een van de meest verkochte popplaten in de geschiedenis. Het werd gekozen als "No. 1 Single van het jaar" door het beroemde Amerikaanse muziekblad "Rolling Stone Magazine".
lees meer...

George Mc Crae werd geboren in een groot gezin op 19 oktober 1944 in West Palm Beach-Florida. Hij had zijn eerste zangoptreden toen hij 6 jaar oud was. Hij had al diverse platen uitgebracht voordat hij zijn grootste hit "Rock Your Baby" scoorde. Andere hits die hij gescoord heeft zijn: "I Can't Leave You Alone", "You Can Have It All", "Sing A Happy Song" en "Honey I".

In 1987 heeft hij "Rock Your Baby" opnieuw opgenomen en het kwam opnieuw in de Europese Dance Charts. De laatst uitgebrachte singeles en LP's scoren vooral in de Benelux. Vooral in Nederland heeft hij een zeer grote aanhang.

George MC Crae woont momenteel part time in Aruba, Nederland en Florida. Bijnamen voor deze legende zijn: "The Disco Pioneer" en "The King of Disco Soul Dance Music".

George Mc Crae boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over George Mc Crae zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over George Mc Crae wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van George Mc Crae. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over George Mc Crae te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.