Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 3.450,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Gents boeken?

Wilt u Gents huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Gents vindt u op deze pagina.

Wilt u Gents direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Gents

Gents heeft als gelegenheidsformatie het afgelopen jaar al opgetredeb tijdens de Nacht van Oranje in Ahoy en de drie uitverkochte Toppers concerten in de Amsterdam ArenA.  Danny Froger, Danny Nicolay en Wesley Klein wisten moeiteloos het publiek mee te krijgen in hun kwalitatieve en sfeervolle optreden.

Het grote succes van de drie vrienden smaakte naar meer en na een lange voorbereiding zijn ze er helemaal klaar voor. Onder de naam GENTS zijn zij nu te boeken voor al uw evenementen. Het optreden is gestoeld op het megasucces van de Toppers formule en concerten. De Gezelligste Meezingact van Nederland! Massaal meezingen en dansen met de bekendste en grootste meezinghits uit heden en verleden. Dit alles samengepakt in swingende Toppers medleys die hun succes al ruimschoots hebben bewezen.

De belangrijke pijlers als ‘geschikt voor alle doelgroepen’, ‘ongedwongen feesten’, ‘saamhorigheid versterkend en verbroederend’ zijn zeker van toepassing op het optreden van de nieuwe meezingsensatie GENTS waarbij muzikaliteit en vocaliteit hoog in het vaandel staan.

Vorige week had RTL Life4You de primeur van de debuutsingle 'Dans & Zing' van GENTS, bekijk het hier terug. In de eerste week van de release is de single al Paradeplaat en Puur NL Superschijf. Deze vrolijke uptempo single heeft alles in zich om de voorjaarshit van 2014 te worden. De single wordt ondersteund door een feestelijke videoclip.

Gents boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gents zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gents wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gents. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gents te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.