Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 6 x 20 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.475,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Gekkebekkenfoto Show boeken?

Gekkebekkenfoto Show boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Gekkebekkenfoto Show

Wilt u Gekkebekkenfoto Show direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Gekkebekkenfoto Show

De GekkeBekkenFotoShow is een concept waar de gigantische fotocamera al vanaf grote afstand is te zien en de vrolijke muziek te horen. De GekkeBekkenDirecteur daagt iedereen uit een zo'n gek mogelijke bek te trekken. De deelnemers moeten niet voor het toestel staan, maar mogen naar binnen. Omstanders kunnen op een scherm meegenieten van de voorbereidingen binnen. Dat is altijd weer lachen! De foto wordt gemaakt wanneer de bek op z'n allergekst is. Onder groot applaus wordt de foto na 10 seconden al door de directeur overhandigd.
 

Fotoshow Kado


Na 20 minuten verzamelt iedereen zich weer bij de camera... Wie wint de troffee? De spanning stijgt! Op het scherm worden alle foto's van de deelnemers gepresenteerd. Als ze allemaal zijn langsgekomen flitsen de foto's in de slideshow razendsnel voorbij. De jongste gekkebekkentrekker mag naar voren komen voor het grote moment, geeft een klap op de grote knop en de foto van de winnaar verschijnt op het scherm. Over 10 minuten begint de volgende show... Kan het nog gekker?

Boekingsinformatie De Gekkebekken fotoshow


6 fotoshows van 20 minuten (binnen 3 uur )met de mobiele GekkeBekkenCamera: onbeperkt aantal foto's, presentator met geluid set en muziek, fotokader met uw logo/slogan slide-show met reclame-uitingen op het scherm tussen de shows, alle foto's op internet.

Gekkebekkenfoto Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gekkebekkenfoto Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gekkebekkenfoto Show wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gekkebekkenfoto Show. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gekkebekkenfoto Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.