Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Geen Stempel boeken?

Geen Stempel boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Geen Stempel

Wilt u Geen Stempel direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Geen Stempel

Drie medleys opdreunen en wegwezen?! Niet als Geen Stempel er is! Ricky Berkers alias Geen Stempel zorgt ervoor dat de show spetterend is! Na een jaar van bijschaven en kritisch kijken wat werkt en niet werkt is Geen Stempel nu de ultieme feestervaring waar letterlijk geen stempel op te zetten valt.

Iedere keer staat de show bol van interactie met het publiek, pure entertainment en natuurlijk live zang! Zowel eigen liedjes als de beste feestcovers van collega’s. Een combinatie van stijlen waarmee hij alle kanten op kan. In 2 keer 20 minuten neemt Rick het publiek mee in een sfeer waar ‘feest’ de hoofdmoot is! In het verleden zijn er onder andere remixen van Henk Dissel, Nick & Simon en Nielson verschenen. Door alle stijlen aan te pakken laat Geen Stempel zien lekker breed te kunnen opereren. Met de Mixtapes verlengt hij moeiteloos de zomer met een maand of 3 in bijna een uur durende mix met de beste en lekkerste hits! Eind 2013 verscheen de single ‘Sjansen’ die Geen Stempel volop aandacht brengt.

Zo was Geen Stempel te zien op Z@pp Live en Omroep Brabant. In de zomer van 2014 kwam de aanstekelijke single ‘Dansen tot ’s morgens vroeg’ uit bij ABC Entertainment. De singles 'Brabo' en 'De kroegbaas' bleken eveneens een schot in de roos. Met 'Brabo' wist Geen Stempel uitgeroepen te worden tot beste carnavalsplaat van Brabant door niemand minder dan Giel Beelen van Radio 3FM. Rondom de release van 'De kroegbaas' werd een speciale site opgericht om de leukste en beste kroegbaas van Nederland te vinden. Eind 2015 wordt de single 'De brugwachter' uitgebracht, wederom een stampende meezinger die Geen Stempel zo herkenbaar en feestelijk maakt.

Geen Stempel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Geen Stempel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Geen Stempel wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Geen Stempel. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Geen Stempel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.