Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Geen Blof boeken?

Geen Blof boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Geen Blof

Wilt u Geen Blof direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Geen Blof

Het routinematig afdraaien van liedjes zul je bij Geen Blof niet meemaken. De Band gaat ervoor om de muziek met 100% toewijding te brengen. Geen enkel optreden is hetzelfde, omdat er ter plekke wordt ingespeeld op de wensen van het publiek. De spetterende performer van Geen Blof is voor de Nederlandse Showbusiness niet onopgemerkt gebleven. Door deze jury werd Bart Schwertman uitgeroepen tot winnaar van de Soundmixshow.

De bandleden hebben zichtbaar veel lol in het spelen, wat ook duidelijk bij het publiek overkomt. Zowel dance- en rockklassiekers als de meest actuele hits volgen elkaar in snel tempo op. Oudere hits worden door Geen Blof opnieuw gearrangeerd en van een “Bloffig sausje” voorzien. De Band kan putten uit een repertoire van meer dan 900 nummers en is geschikt voor elke gelegenheid. Zit uw favoriet hier niet bij? Geen probleem, we nemen standaard een DJ Mee!

Geen Blof boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Geen Blof zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Geen Blof wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Geen Blof. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Geen Blof te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.