Twilight Entertainment

     
Gebroeders Rossig boeken / Inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Gebroeders Rossig boeken?

Gebroeders Rossig boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Gebroeders Rossig

Wilt u Gebroeders Rossig direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Gebroeders Rossig

De vier Rossige broers besluiten in 2009 hun muzikale talenten te bundelen en schrijven hun eerste nummer: ‘Morgen zien we dan wel weer.’ met dit opzwepende nummer behaalden zij zelfs de titel ‘Feestnummer Zuidoost Nederland ’. Dit succes smaakte natuurlijk naar meer!

Gebroeders Rossig boeken?

Met eigen nummers zoals: 'Hallo Allemaal ‘De poppen aan het dansen, ‘Links, Rechts,voor en terug’, ‘Kom maar uit de kast, Kiekeboe’, ‘Ik ben moeders mooiste niet’, ‘Youre the voice’(Aprés ski versie) ‘Geef me een kus’ en dat aangevuld met heerlijke en gezellige meezingers, spontane interactie met het publiek, en een sprankelende performance op de bühne, raakt de agenda van De Gebroeders Rossig steeds voller! Zij brengen een feestelijke show en geven de zaal 100% meezing garantie!

Je komt de Gebroeders tegenwoordig overal tegen in het land, maar ook op de regionale en landelijke radio & tv zijn zij inmiddels geen onbekenden meer. Onder andere bij 3FM, RTL4, NOS Journaal, Omroep Brabant, ZAPP live, TV Oranje, Radio NL en Sterren.NL zijn zij voorbij gekomen.

Gebroeders Rossig boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gebroeders Rossig zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gebroeders Rossig wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gebroeders Rossig. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gebroeders Rossig te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.