Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Garfield boeken?

Garfield boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Garfield

Wilt u Garfield direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Garfield

Garfield is zonder twijfel de beroemdste kat aller tijden, de strip heeft wereldwijd zo’n 263 miljoen lezers. Garfield leeft samen met zijn baasje Jon en hond Odie maar hij voelt zich echter superieur aan mens en hond. Garfield kan niet wachten om op uw evenement de kinderen te verblijden met een knuffel en een high-five. Ook gaat Garfield graag met alle kinderen op de foto om er echt een onvergetelijke dag van te maken!

Garfield is ook te boeken voor een gezellige foto-actie.

Garfield boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Garfield zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Garfield wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Garfield. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Garfield te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.