Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 20 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ganzenfanfare boeken?

Ganzenfanfare boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ganzenfanfare

Wilt u Ganzenfanfare direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ganzenfanfare

Met tromgeroffel, gefluit en gegak marcheert de Ganzenfanfare door de straten van dorp tot stad.


Deze unieke combinatie van mens, muziek en rasechte Toulouser Ganzen betovert iedereen en laat hen in verbijstering achter. Een vrolijke, ludieke en vooral diervriendelijke act gebaseerd op de eeuwenoude traditie van het ganzenhoeden.

Ganzenfanfare boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ganzenfanfare zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ganzenfanfare wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ganzenfanfare. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ganzenfanfare te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.