Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
  • Opmerking: DJ / MC act
Volledige prijslijst

Gabber Piet boeken?

Gabber Piet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Gabber Piet

Wilt u Gabber Piet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Gabber Piet

In 1996 stond gabber Piet maar liefst  11 weken in de Top 40 met het nummer '' Hakke & Zage''. Helaas werd de hoogste notering niet behaald, maar Gabber Piet is de trotse eigenaar van een nummer 2 positie in de enige echte Top 40! Ook was hij gastheer op vele raves en presenteerde het populaire programma Hakkuh! Bij televisiezender TMF. Met het nummer ''Love U Hardcore'' heeft gabber Piet ook enkele weken een hoge notering gehad in de Top 40, waardoor hij wordt gezien als een echte 90's artiest.

Gabber Piet zorgt voor een enorme 'Happy hardcore' boost tijdens uw evenement, waardoor de bezoekers nog éénmaal hét gevoel van toen beleven. 45 minuten lang draait Gabber Piet de lekkerste en bekendste Happy Hardcore nummers aaneengesloten, waarbij hij ook als MC fungeert om het publiek lekker op te zwepen.

Gabber Piet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gabber Piet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gabber Piet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gabber Piet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gabber Piet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.